OVER

EEN KORTE UITLEG OVER WIE WIJ ZIJN. Wij komen uit een gezin van 6 kinderen. De helft van ons is geboren in Groningen en en de ander helft in Gelderland (Nijmegen). Inmiddels zijn wij allen alweer uitgevlogen over Nederland. Door de jaren heen hebben onze voorouders dat ook gedaan. U zult dat terug vinden op onze Genealogie pagina. Dit was een van de dingen die we graag uit wilden zoeken na het overlijden van onze ouders. Waar liggen onze roots. Hiermee is met name onze oudste zus en broer veel mee bezig. Ikzelf deel deze passie middels deze site met u. Verder zult op deze site ook nog andere hobby’s van ons vinden die wij graag met u delen en ook linken naar facebook, instagram en ander sites. U komt deze vanzelf tegen en kunt dan op de desbetreffend iconen klikken, waarna u door gesluisd word. Hieronder ziet u drie van ons staan die zich met name met de genealogie en de website bezig houden. Wij hopen dat u met plezier naar onze site zult kijken.
Nettie Faber. Is vooral bezig met het zoeken naar onze roots en doet dit veel samen met haar dochter Laurien.
Is net als Nettie ook bezig met het uitzoek
Berend Faber Houd zich net als Nettie bezig met het uitzoeken van onze roots  Hij doorzoekt regelmatig gemeentelijke archieven voor info.
Geert Faber. Ik houd me bezig met de website onderhoud en verwerk de aangeleverde informatie . Mijn andere hobby’s komt u op deze site wel tegen.
Mail Nettie.
Mail Berend.
Mail Geert.
PS. Vergeet niet uw alsnog om uw mailprogramma te openen om de mail te verzenden!!
 G,Faber
Fam. Faber.